Aktuálně z klubu a Svazu lyžařů ČR

 

Rád by ses hýbal v partě vrstevníků? Láká Tě běh, soutěživé a míčové hry, výcvik obratnosti, základy gymnastiky, posilování pod dohledem fyzioterapeuta, jízda na kole a in-line bruslích, plavání, turistika, orientační běh a v zimě běžecké lyžování??? Tak se přidej k nám do lyžařského klubu Slovan Karlovy Vary!

Dovolujeme si Vás pozvat na valnou hromadu LK Slovan K Vary z. s., která se bude konat v úterý 23. května 2023 od 17 hod. v aule První českého gymnázia v Karlových Varech - Drahovicích.

Skupina pracuje pod vedením M. Petráska, J. Walchetsedera a V. Bešty. Po zahraničních soustředění v Rakousku a Itálii, kde jsme využívali možnost lyžování, jsme v prosinci a na začátku ledna absolvovali nominační závody jak doma tak v zahraničí.

Skupina zhruba 20 lyžařů se připravovala od května na následující sezónu. Převážná část letní přípravy probíhala na Božím Daru, v Karlových Varech, na dráze pro kolečkové lyže v Oberwiesenthalu a na letním soustředění v italském Passo Tonale jsme chodili ve vysokých horách. Letní přípravu jsme zakončili na podzim sérií přespolních běhů, na kterých...